Συνδακτυλία

En
Static_finger

Συνδακτυλία

Η συνδακτυλία είναι μια συγγενής πάθηση η οποία αφορά πιο συχνά στα δάχτυλα των χεριών και λιγότερο τα δάχτυλα των ποδιών. Από τη συχνότητα αυτή καταλαβαίνουμε πως η διόρθωση στα χέρια είναι επιτακτική και αναπόφευκτη διότι πρέπει να λυθεί το λειτουργικό πρόβλημα και έρχεται σε δεύτερη μοίρα το αισθητικό, σε αντίθεση με τα πόδια που η επέμβαση γίνεται για αισθητικούς λόγους.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Από 1,5 εώς 2,5 ώρες περίπου

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Λίγες μόνο ώρες εώς μια ημέρα

Προτεινόμενη αναισθησία:

Γενική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

2 – 5 ετών

Μη φοβάστε το φαινόμενο της συνδακτυλίας. Τώρα υπάρχει η λύση όχι μόνο για αισθητικούς λόγους, αλλά και για πρακτικούς: επανορθωτική επέμβαση διόρθωσης συνδακτυλίας σε μικρά παιδιά, από τον πλαστικό χειρουργό Δημήτρη Μιχελάκη. Ενημερωθείτε άμεσα για το πρόβλημα της συγγενούς συνδακτυλίας, ή και πολυδακτυλίας, και μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την αντιμετώπιση της συνδακτυλίας χειρουργικά, τη δερματική συνδακτυλία, τη συνδακτυλία στα χέρια, τη συνδακτυλία στα πόδια, τι επίδραση έχει η συνδακτυλία στη ζωή ενός ατόμου, ακόμη και ποιο είναι το κόστος και ο χρόνος αποθεραπείας μιας επέμβασης συνδακτυλίας από τον ιατρό.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin