Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με Smoothshapes

En
Static_57358393

Αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με Smoothshapes

SmoothShapes™

Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣΤΙ ΕΙΝΑΙ

Εφαρμόζεται με μεγάλη επιτυχία εδώ και χρόνια στην Ελλάδα, αλλά έχει μεγαλύτερη παρουσία στην Αμερική με εξαιρετικά αποτελέσματα! Χρησιμοποιεί την πρωτοποριακή τεχνολογία Photomology™ που είναι ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Αισθητική Ιατρική για τη μακρόχρονη (για μήνες) αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Το Smoothshapes™ είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα laser κατά της κυτταρίτιδας που έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων – FDA, για την κυκλοτερή μείωση της κυτταρίτιδας και για τη μακρόχρονη (για μήνες) διάρκεια του αποτελέσματος.

Το Smoothshapes™ είναι το πρώτο και μοναδικό σύστημα laser κατά της κυτταρίτιδας που έχει εγκριθεί από τον Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων – FDA

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Η συνεδρία γίνεται στην επιφάνεια που έχει το πρόβλημα όπως: μηροί, γλουτοί, κοιλιά, μέση, πλάτη, «ψωμάκια» αλλά και στα μπράτσα. Οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να ξαπλώσουν στο ειδικό κρεβάτι.

  1. Το διοδικό laser 915nm διεισδύει στους ιστούς και επιλεκτικά απορροφάται από τα λιποκύτταρα προκαλώντας υγροποίηση του περιεχόμενου λίπους. Η αναρρόφηση της συσκευής τοποθετεί το δέρμα στην ιδανική θέση για τη διείσδυση του laser και του υπέρυθρου φωτός.
  2. Το υπέρυθρο φως στα 650nm έχει αποδειχθεί ότι επηρεάζει τη διαπερατότητα της κυτταρικής μεμβράνης των λιποκυττάρων, αφήνοντας το υγροποιημένο λίπος να μετακινηθεί προς το διάμεσο χώρο από όπου τα ειδικά rollers της συσκευής SmoothShapes™ το βοηθούν να αποχετευτεί προς το λεμφικό σύστημα.

Στο τέλος της συνεδρίας νοιώθετε μια ευχάριστη ζεστασιά στην περιοχή χωρίς το δέρμα να είναι ζεστό.

 

ΠΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ

Για τη θεραπεία θα χρειαστούν 8 συνεδρίες, 2 την εβδομάδα δηλαδή περίπου 4 εβδομάδες. Για τους επόμενους 6 μήνες το αποτέλεσμα καλυτερεύει μήνα με το μήνα. Από τους 6 μήνες ως τον 1 χρόνο χρειάζονται 2 συνεδρίες ακόμη που ολοκληρώνουν τη θεραπεία. Μετά το χρόνο χρειάζονται το λιγότερο 1 συνεδρία το τρίμηνο ως και 1 συνεδρία το μήνα σαν συντήρηση του αποτελέσματος.

Μπορεί να γίνει οποιαδήποτε εποχή, δεν χρειάζονται κρέμες, gel ή φόρμες και επιστρέφετε άμεσα στο πρόγραμμά σας. Το βασικότερο εντελώς ΑΝΩΔΥΝΟ και ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ.

Ένα lunch time brake που δε θα θέλετε να τελειώσει. Σπάνια να παρατηρηθεί ερύθημα ή μελανιά.

 

.

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ

Αδειάζουν τα λιποκύτταρα και ομαλοποιείται το σχήμα τους. Αυξάνεται η παραγωγή κολλαγόνου και τα τοιχώματα στις λιποκυψέλες γίνονται πιο ελαστικά. Τα παραπάνω έχουν σαν αποτέλεσμα απώλεια πόντων και λείανση – εξάλειψη της όψης «φλοιού πορτοκαλιού».

 

Ό,τι πιο σύγχρονο έχει να επιδείξει η Αισθητική Ιατρική για τη μακρόχρονη (για μήνες) αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας

 

 

ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ

Το Smoothshapes μπορούν να το κάνουν άνδρες και γυναίκες όλων των ηλικιών αρκεί να μην πάσχουν από θρομβοεμβολικά επεισόδια, αρρύθμιστο διαβήτη, έντονες ευρυαγγείες, δερματικές παθήσεις που επηρεάζονται από το φως (laser – infrared), την πίεση ή το μασάζ, διαταραχές πηκτικότητας, λήψη αντιπηκτικών, εγκυμοσύνη.

Σας ενοχλεί η έντονη κυττταρίτιδα στο δέρμα σας; Θέλετε να αποκτήσετε ένα δέρμα λείο και απαλό; Εμπιστευτείτε την ομορφιά σας στη λέιζερ αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, λέιζερ θεραπεία κυτταρίτιδας, αντιμετώπιση κυτταρίτιδας με Smoothshapes, καταπολέμηση κυτταρίτιδας με laser Smoothshapes, laser εναντίον κυτταρίτιδας, νέες τεχνικές κατά της κυτταρίτιδας. Ο πλαστικός χειρουργός Δημήτρης Μιχελάκης έχει τη λύση στο πρόβλημα της κυτταρίτιδας.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin