Βραχιονοπλαστική

En
Static_arm-lift

Βραχιονοπλαστική

Με τη βραχιονοπλαστική επιτυγχάνεται η αφαίρεση του κρεμάμενου δέρματος, στην περιοχή του βραχίονα – μασχάλης.

Σε μεγάλη χαλάρωση γίνεται μεγάλη τομή κατά μήκος του βραχίονα, ενώ σε μικρότερου βαθμού χαλάρωση μπορεί να γίνει μικρότερη S τομή που κρύβεται στη μασχάλη. Η επέμβαση βραχιονοπλαστικής γίνεται με γενική αναισθησία και μπορεί να συνδυασθεί και με λιποαναρρόφηση στην περιοχή του βραχίονα.

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Από 2 εώς 3 ώρες περίπου

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Λίγες μόνο ώρες εώς μια ημέρα

Προτεινόμενη αναισθησία:

Γενική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

18 – 70 ετών

Στο δέρμα σας φαίνονται τα πρώτα σημάδια του χρόνου; Δείξτε αρκετά νεότερη: εμπιστευθείτε τον πλαστικό χειρουργό Μιχελάκη Δημήτρη και εξετάστε το ενδεχόμενο μιας πλαστικής και επανορθωτικής επέμβασης στην περιοχή των βραχιόνων, επεμβάσεις βραχιονοπλαστικής, μίνι βραχιονοπλαστική, πλαστική για αφαίρεση του λίπους από τους βραχίονες, αλλά και για αφαίρεση του κρεμάμενου δέρματος στη μασχάλη, επεμβάσεις για βραχιόνιο λιποδυστροφία, δερμολιπεκτομή βραχιόνων. Υποβληθείτε άμεσα στην αισθητική επέμβαση για τέλεια μπράτσα, τη βραχιονοπλαστική, λίφτινγκ βραχιόνων, επεμβάσεις για αντιμετώπιση της χαλάρωσης στα μπράτσα, επεμβάσεις αποκατάστασης του βραχίονα.
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin