Κοιλιοπλαστική

En
Static_abdominoplasty

Κοιλιοπλαστική

Οι εγκυμοσύνες, οι πολλές αυξομειώσεις βάρους στις γυναίκες αλλά και δίαιτες με μεγάλη απώλεια βάρους στους άντρες έχουν σαν αποτέλεσμα να χαλαρώνει και να περισσεύει το δέρμα στην περιοχή της κοιλιάς, όπως επίσης και οι μυς του κοιλιακού τοιχώματος. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα είναι η κοιλιοπλαστική. Με την κοιλιοπλαστική θα τεντώσουμε το δέρμα και θα αφαιρέσουμε ό,τι περισσεύει. Σε μικρή διόρθωση (mini κοιλιοπλαστική) δε χρειάζεται να πειράξουμε τον ομφαλό, στην κανονική κοιλιοπλαστική ο ομφαλός μεταφέρεται σε νέο σημείο. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και η ικανοποίηση των ασθενών μεγάλη.

Η κοιλιοπλαστική γίνεται με γενική αναισθησία σε οργανωμένη κλινική και η νοσηλεία διαρκεί συνήθως 1-2 ημέρες. Εφαρμόζεται μια ειδική ελαστική ζώνη για 3 εβδομάδες την οποία ο/η ασθενής φοράει μέρα - νύχτα. Για τα πρώτα 3-4 24ωρα κοιμάται με ελαφρώς ανασηκωμένη την πλάτη. Στο σπίτι μπορεί μόνο να βαδίζει για λίγο και σταδιακά να αυξάνει το χρόνο της βάδισης. Απαγορεύονται οι οποιεσδήποτε εργασίες στο σπίτι και η άρση βάρους για τουλάχιστον 2 εβδομάδες το δε γυμναστήριο για 3 εβδομάδες. Η επάνοδος στην εργασία γίνεται σε 1-2 εβδομάδες από την επέμβαση.

Εκτός των γενικών πληροφοριών πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν και ιδιαιτερότητες της κάθε επέμβασης που προσαρμόζονται στις διαφορετικές ανάγκες του/της κάθε ενδιαφερόμενου/νης.

 

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό και η ικανοποίηση των ασθενών μεγάλη

 

Ο προσωπικός σας πλαστικός χειρουργός θα πρέπει να σας δει από κοντά, προκειμένου να καθορίσετε μαζί τις περαιτέρω λεπτομέρειες, ερωτήσεις, απορίες αλλά και τον προγραμματισμό της επέμβασης.

Περισσότερες Πληροφορίες

Διάρκεια χειρουργικής επέμβασης:

Από 3 εώς 4 ώρες περίπου

Xρόνος παραμονής στο Nοσοκομείο:

Δύο ημέρες

Προτεινόμενη αναισθησία:

Γενική Αναισθησία

Συνήθης ηλικία υποψηφίου:

18 – 70 ετών

Δεν μπορείτε να χάσετε το τοπικό πάχος στην περιοχή της κοιλιάς; Μήπως έχετε κουραστεί από τις εξαντλητικές δίαιτες που μέχρι τώρα δεν σας έχουν φέρει κανένα αποτέλεσμα και το σωσίβιο παραμένει; Ο πλαστικός χειρουργός Μιχελάκης Δημήτρης είναι στη διάθεσή σας να εξετάσει το ενδεχόμενο πλαστικής επέμβασης στην περιοχή της κοιλιάς, αποτελεσματικές επεμβάσεις κοιλιοπλαστικής, mini (μίνι) κοιλιοπλαστική, αισθητικές επεμβάσεις κοιλίας, στα πλαίσια της κοσμητικής και επανορθωτικής χειρουργικής. Αντιμετωπίστε τώρα τις αντιαισθητικές ατέλειες στην περιοχή της κοιλιάς, με επέμβαση για διόρθωση ραγάδων κοιλιάς, κοιλιοπλαστική, περιομφαλική κοιλιοπλαστική, πλαστική σε κρεμασμένη κοιλιά, λίφτινγκ κοιλιάς, lifting στην κοιλιά, λιποκοιλιοπλαστική, επεμβάσεις γράμμωσης κοιλιάς, επεμβατική μέθοδο μείωσης του τοπικού πάχους της κοιλιάς. Για όσες και όσους θέλουν ένα απίστευτο σώμα άμεσα και γρήγορα!
Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin