Αντιηλιακά προσώπου - Τι πρέπει να ξέρετε

En

Αντιηλιακά προσώπου - Τι πρέπει να ξέρετε

Οι περισσότερες γυναίκες παίρνουν τον ήλιο αψήφιστα και χρησιμοποιούν κατά κύριο λόγο μόνο κρέμες προσώπου. Έτσι, ενώ νομίζουν ότι είναι προστατευμένες, στην πραγματικότητα παραμένουν εκτεθειμένες στους κινδύνους που εγκυμονεί ο ήλιος, με μεγαλύτερους τη φωτογήρανση και τον καρκίνο του δέρματος.

αντιηλιακά προσώπουΚαι επειδή η άνοιξη έχει ήδη φθάσει και οι ακτίνες του ήλιου είναι ακόμα πιο δυνατές πρέπει πια η χρησιμοποίηση αντηλιακής κρέμας να γίνει επιτακτική.

Η γκάμα των αντηλιακών που έχουμε σήμερα στη διάθεσή μας είναι τεράστια. Εκτός από την ικανότητά τους να παρεμβάλλονται ανάμεσα στο δέρμα μας και τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, σαν ασπίδα προστασίας, είναι και εμπλουτισμένες με αντιοξειδωτικά, ενυδατικά και αντιφλεγμονώδη.

Τα αντηλιακά που παρέχουν χημική προστασία έχουν την ιδιότητα να απορροφούν τις υπεριώδεις ακτίνες πριν εισχωρήσουν στο δέρμα χάρη στα συστατικά τους avobenzone και oxybenzone. Και θυμηθείτε ότι δεν αρκεί μόνο το αντηλιακό. Προσπαθήστε να μην εκθέτετε το πρόσωπό σας στον ήλιο, όταν αυτός είναι έντονος και μην ξεχνάτε ποτέ τα γυαλιά ηλίου σας.

 

πηγή: zougla.gr

« Επιστροφή στη λίστα νέων

Δείτε το προφίλ μου στο Linkedin